Back To Top

A használt gyanta biztonságos-e élelmiszerekkel való érintkezés esetén?

Természetesen igen, mi csak az egészségre ártalmatlan prémium kategóriás, kimondottan asztalokhoz használt gyantát használunk. Biztonságát európai tanúsítványok bizonyítják, amelyek jelzik, hogy ez az epoxigyanta szilárd állapotban nem mérgező.

Ha asztalt rendelek, akkor ugyanaz lesz, mint a képeken?

Pontos másolat nem ismételhető meg, mivel nincs két egyforma fa, minden fának más a textúrája, színe, formája, így csak hasonlót tudunk készíteni, ezért minden esetben egyedi és megismételhetetlen terméket kap.

Létrehozható a képen látható gyanta színe?

Lehetséges. Ennek ellenére minimális eltérés előfordulhat, mivel vannak olyan tényezők, mint pl. az asztallap vastagsága, vagy a gyanta mennyisége, amik befolyásolhatják a végleges színt.

Milyen garancia jár a gyantás termékekre?

Garantáljuk, hogy a bevonat ellenáll bor, kávé, tea és egyéb folyadékoknak. De nem garantáljuk, hogy a karcolások és vágások nem látszódnak meg az asztallapon, mert az ilyen sérülések még fém termékeken is nyomot hagynak. Továbbá rendeltetés szerű használat mellett, cégünk 2 év garanciát biztosít minden gyantás termékére.

Repedések alakulhatnak ki az asztallapon? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Ha nem tartja be az asztallap karbantartására vonatkozó szabályokat, akkor előfordulhatnak repedések, és ha ilyen bekövetkezett, akkor a legjobb megoldás, ha felveszi velünk a kapcsolatot.

Mi magyarázza a magas árakat? Láttam olcsóbban.

Először is drágább, prémium kategóriás anyagokat használunk a munkafolyamat során, továbbá minden faanyagot személyesen gondosan válogatunk ki, készítjük elő a munkafolyamatokra, ezáltal jobb, szebb, minőségibb terméket tudunk Önnek készíteni.

Mi van, ha a rendelt termék nem tetszik?

Ilyen még szerencsére nem fordult elő! Mindig azon vagyunk, hogy a munkavégzés megkezdése előtt minden részletet, pontosítsunk, akár személyesen bemutatótermünkben együtt közösen találjuk ki és véglegesítsük Önnek a legmegfelelőbb választást. Igy minimálisra csökkentjük annak az esélyét, hogy nem tetszik a végeredmény. Mivel egyedi rendelésről beszélünk, abban az esetben ha mégsem tetszik, akkor a termék vételárának 50% – ért készek vagyunk újat készíteni Önnek.

Miért vásároljak Önöktől, ha ezt a ”garázsban” olcsóbban is el lehet készíteni?

Tudjuk, hogy sok képzett és tehetséges ember van, de a “garázsban” készült gyantás termékeknek, nem biztos, hogy a megfelelő körülményeket tudják biztosítani, mint amelyet egy jól felszerelt műhely nyújthat. Például jó szellőzéssel, állítható hőmérsékleti feltételekkel, kell rendelkeznie, mert a gyantának speciális kötési igényei vannak , és ha nincs meg a megfelelő környezet, hőmérséklet, vagy akár a por, szennyeződés bekerül a gyantába, már rontja a termék minőségét. A Bg Art Design -nál bízunk abban, hogy amit csinálunk az minőségi, időt álló, és akár generációkat is képes kiszolgálni.

Nem találta kérdésére a választ?

Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: info@bgartdesign.com
Mobil: +36302883115
Instagram: @bgartdesign_official
Facebook:  bgartdesignofficial